witam:) mam 17lat i mam zylaki od chyba 5lat:(
mam je na prawej nodze w dolnej konczynie, jednen juz wyrosniety a drugi juz w fazie tworzenia sie tzn pajaczek ale widoczny
tak wieic w zeszlym roku mialam miec operacje,ale jakos nie doslzo do skutku
i w tym roku juz chce na 100% jesli jest taka mozliwosc, chce bo teraz nie czuje sie konfortowo...nie moge ubierac krotkich spodniczek a kocham je:)i czuje sie przez to w pewien sposob brzydka...
wiec w zeszlynm roku bylam u lekarza prywatnie i chchial mnie zapisac na operacje wydaje mi sie ze na kase chorych,ale nie ejstem pewna. . .
wiec moje pytanie brzmi ,od czego zalezy czy operacja jest na kase chorych czy nie,tnz. czy do ilus lat czy jak? czy ja sie kwalifikuje na kase chorych czy prywatnie?bo jak prywatnie to nie stac mnie na to:(
i ejszcze jendo pytanie BARDZO wazne dla mnie - Czy w tak mlodym wieku moge miec operacje? Czy nie wplynie to jakos na moje dlasze zdrowie? Moga byc jakies powiklania?Jak dlugo sie dochodzi do siebie po takiej operacji,zabiegu.?
BARDZO,BARDZO PROSZE O FACHOWA ODPOWIEDZ ,BO ZALEZY MI NA TYM I CIAGLE O TYM MYSLE,A JESTEM MLODA I ZA DUZO O TMY NIE WIEM A JAK IDE PRYWATANIE DO LEKARZA TO NIE JESTEM PEWNA ALE NIEKTORZY CHCA WPISAC PACJETA NA OPERACJE BO POPROSTU CHCA WYCIAGNAC OD NIEGO KASE.!!! WIEC PROSZEEEEE POMOZCIE.!
PROSZE O WYPOWIEDZ JAKIEGOS SPECJALISTY,LEKARZA W TYM FACHU:)PROSSZE.!:):):)