Witam choruje na F20.1 .Czy wasi znajomi wiedza na co chorujecie ? jak was traktuja od kiedy sie dowiedzieli ? . Moim znajomym nie powiem , boje sie ze mnie odepchna i zostane sam . Wiedza tylko tyle ze sie lecze i ze bylem kilka razy w szpitalu ale co jezeli ...
witam Cię wiesz ja mysle ze jezeli masz 'lojalnych' przyjacół to nie masz sie czym martwic teraz bardzo wiele osób choruje psychicznie no niestety takie czasy.... ale w moim przypadku nie mówie o tym wielu osobą nie chcę zeby wszyscy wiedzieli ze choruje no bo po co....
Witaj Panno Anno pewnie masz racje , podziwiam cie ze mialas odwage sie przyznac , masz dobrych znajomych. Ja wole zatrzymac to dla siebie niz pozniej zalowac .Dzieki za odpowiedz . Pozdrawiam
witam, ja sie lecze juz osmy rok i tak naprawde wiedza tylko o tym moi rodzice, i niech tak zostanie za cholere sie nie przyznam innym bo najczesciej nie wrozy to nic ciekawego, nawet ci lojalni pewnie w duchu sobie mysla swoje, pozdrawiam wszystkich w temacie
witam widze ze macie złe doswiadczenia w swej chorobie, niezgadzam sie ze ze ludzie są okrutni to prawda ze czasami wydaje nam sie ze mozemy komus zaufac a w rzeczywistosci okazuje sie ze ta osoba nas zdradziła.... ale nie wszyscy są tacy ja mieszkam w małym miasteczku gdzie wszyscy wszystko o sobie wiedzą i duzo osób wie ze choruje chodz ja tego nie rozgłaszam poprostu ludzie plotkują. Kiedys nawet pewna pani mnie zaczepiła w sklepie mówiąc ze to straszne co mi sie przytrafiło patrzyła na mnie z politowaniem byłam tak zła ze jej odpowiedziałam ze ona tez nie ma wesołego zycia męza alkoholika i syna cpuna!! kobieta sie oburzyła i juz o nic nie pytała czasami tak trzeba niewolno sie dawac trzeba byc silnym!!! mam przyjaciółke która wie o mojej chorobie i nawet jak sie pokłucimy to ona nigdy nie powie mi ze jestem nienormalna czy cos takiego, i mam kilka takich osób które wiedzą i wiem ze nie wykozystają tego przeciwko mnie:) pozdrawiam
naprawde tylko pogratulowac przyjaciolki. prawda jest to ze trzeba byc sillnym, ale po co mam rozpowiadac, juz tyle razy sie przejechalam na nawet najblizszych.