Strona główna forum‹Twoje Zdrowie‹FarmaceutaFarmaceuta to dział, w którym dowiesz się wszystkiego o lekach, suplementach diety i witaminach. Tu przeczytasz o tym, jak stosować leki, porozmawiasz o ich składzie i efektach niepożądanych, które mogą wywołać. Których leków nie wolno łączyć z alkoholem? Czy suplementy diety są skuteczne? A może nie warto ich kupować? Który lek wybrać? Które leki można podawać dzieciom?
Z proponwanym przeze mnie Olimpem skład ma gorszy, gdyż w produkcie Olimpu masz żeń szeń Amerykański i Koreański w bardzo dobrych stęzeniach. Oczywiście witaminy też są. W żeń szeniu Naturella również są witaminy. Ja ci doradziłem, kupisz co zechcesz.
no przecież biała herbata ma właściwości przeciwutleniające. co więcej jest najbardziej cenioną i najdroższą odmianą herbaty, właśnie dlatego, że ma takie pozytywne działanie. Więc tabletki z białą herbatą powinny być ok?
Nawiązując do wątku żeń-szenia... nie mieliście efektów ubocznych (poza większym libido ;) - pozdr dla djfafa) - chodzi mi o nieprzyjemne efekty uboczne... Bo ja owszem miałam: zawroty głowy, nie mogłam skupić wzroku... oczywiście zaczeły występować po ok 2-3 tygodniach brania Panaksanu.
Ciśnienie było w normie.... ale żeby było śmieszniej - w czasie jednej sesji w trójkę znajomych łykaliśmy ten preparat żeń-szenia i działania niepożądane mieli wszyscy...
macie rację odnośnie żeń-szenia dlatego tak dobrze funkcjonują azjaci :) osobiście biorę Multi Tabs active z żeń-szeniem i czuje się po nim o wiele lepiej - więcej energii mam i nie mam tak zwanego śpiocha w dzień . No i libido rewelacja :)