witam!!!mam pytanie tydzien temu robiłam test owulacyjny ktory pokazał mi dwie kreski z tym ze druga kreska była mniej widoczna niz ta pierwsza wiec jest cien szansy ze zostałam zapłodniona ale od paru dni co bym nie zjadła to wszystko mi sie odbija czy to moze byc oznaka zapłodnienia dodam ze bardzooo chciałabym miec dziecko
ale oprocz tzw "odbijania" nie mam zadnych innych objawow nie bola mnie piesi nie mam nudnosci moze po prostu jest jeszcze za wczesnie lub sama sobie wmawiam ze moze to byc objaw ciazy
Możesz nie mieć innych objawów bo jest za wcześniej...mam na mysli mdłości. Co do powiększenia piersi i innych to na to jest jeszcze czas i wystąpia na pewno jesli jesteś w ciąży.
Na objawy ciazowe zdecydowanie za wczesnie... ale niektore kobiety czuja od poczatku, ze zostaly zafasolkowane :) Jesli test owulacyjny tydzien temu wykazal, ze w najblizszym czasie bedzie owulacja i byl seksik to pewnie jeszcze fasolka nie dotarla na swoje miejsce... zrob test ciazowy za kilka dni...
mam tez taka nadzieje tylko ze seks było w dzien kiedy robiłam test owulki poznije dodam ze biore duphaston ktory przepisała mi moja pani ginekolog ktora ma tez mi pomoc zajscie w upragnina ciaze
Czerwona. Moment współżycia był dobrze wybrany :) Plemniki na pewno przeżyły.
Dla porównania coś Ci powiem : Ja objawów ciąży NIE MIAŁAM :) Moja koleżnka od momentu zapłodnienia (mniej więcej) do momentu spodziewnego okresu miała piersi powiekszone już dwukrotnie. Tak więc każdy ma inaczej :)))))))))
Ja też nie miałam żadnych innych dolegliwości aby wskazywało coś na ciążę...też mi sie odbijało a w ciągu dnia normalnie zasypiałam bez powodu na stojąco...potem okazało się że jestem w ciąży....także różnie może być...:)