oczywiście ze powtórzę :-) dzięki za twoje rady, natchnęłaś nowe nadzieje we mnie:-) Moja mama zaczyna sie denerwować i nie wiem jak zareaguje kiedy okaze się ze jednak jestem w ciąży...Hmm...
hehe wiem ze wystarczy za dyche ale najpierw trzeba ta dyche miec:) Bieda w kraju co zrobic... Najpóźniej w poniedzialek kupię ... Czy bardzo wielkie znaczenie ma to o jakiej porze dnia zrobie test? Ok 23 to za pozno? wiem ze najlepiej z porannego moczu ,ale ja nie wytrzymam... Szkoda ze nie ma tu osoby,która ma dziecko i mogłaby mi powiedziec jak to przebiegało podczas jej "przypuszczalnej" ciąży... Dziś znów miałam krwawe plamki ...Hmm
Jutro robie teścik... :) zobaczymy co wykaże...Dodam jeszcze ze mam takie objawy jak: powiekszenie piersi,bóle w podbrzuszu (jak przed okresem) , zmienne nastroje, ochote na rozne jedzenie,np czekolade a zaraz potem cos zupelnie innego...:) haha wiec duzo o tym swiadczy ze moge byc w ciąży:) HAPPY
młodo :) Kupiłam test, czekam aż mi sie siusiu zachce,ale jak narazie nic... babka dała mi strumieniowy test, którego nie robiłam nigdy . Pisze ze mozna zamoczyc DO POŁOWY w naczyniu i to jak dla mnie jest najwygodniejsze ... Zobaczymy trzymajcie kciuki:)