Mowili Ci ze umieraz?? :/ o kurde....Z naroslami jest tak ze je mozna miec od kilku tal gdzies "w sobie" i nawet nie wiedziec o tym:/ dopiero jak narosl sie powiekszy, albo da znac o sobie w postaci bolu , to wtedy idziemy do lekarza i sie oakzue ze mamy to cos. Tak bylo zemna, rok temu w sierpniu bylem nad morzem i zaraz 1szego dnia kulalem przez kilkanascie godzin, potem uciks przeszedl i bylo ok, jedank po powrocie do domu (po tygodniu ) znwou kulalme, choc krotko tzn wysiadajac z auta, robiac kilkanascie krokow. POszedlem do lekarza....reszte juz znasz, albo przeczytasz tu na forum.
Co do tego sportu. Ja tez uwielbiam plywac, jezdzic na rowerze i ostatnimy czasy zaczalem coraz wiecej spacerowac a miej jezdzic autem. MI lekarz nie zabronil nic z tego, choc inny ortopeda cos wpsominal ze jak mnie cos boli podaczas wykonywania jakiej czynnosc-ruchu to nie ma tego robic, czy cos w tym stylu, ale to przeciez jest smieszne......to co jak mnie bedzie bolalo pod czas chodzenia, spacerownia to co nie ma chodzic ? heh