Witam.
Nie wiedziałam jaki podać tytuł,więc z góry przepraszam.
No to wyjaśniam w czym tkwi problem,a wiec od dluzszego czasu nekaja mnie dziwne dolegliwosci takie jak wzmozone pragnienie( ok.7 l na dobe), czeste siusianie, bole podbrzusza po lewej stronie, bole plecow ok. ledzwiowe, ciagle zmeczenie, niechec do zycia, gdy zbliza sie noc dochodzi do tego swiad skory i puchniecie stop i dloni co nie pozwala mi spac, budze sie zalana potem jakbym wyszla z pod prysznica, jestem ciagle nerwowa, nie mam sily wykonywac codziennych domowych czynnosci zaraz sie strasznie poce i jestem zmeczona. Z tym wszystkim wybralam sie do lekarza, opowiedzialam mu o wszystkim podejrzenie padlo na cukrzyce dostalam zlecenie na badania morfologii i moczu po odebraniu ich dalej do lekarza a dr. stwierdzil,ze wyniki sa ok ,ze nie ma sie czym martwic, ze nie wmowi mi choroby bo jej nie ma. Dodam,ze w srode mam USG jamy brzusznej,czy pomimo dobrych wynikow USG moze cos wykryc??? Martwie sie bardzo bo jakos mnie slowa nie pocieszyly,gdyz ja naprawde nie czuje sie dobrze i uwazam ze ludzie zdrowi nie odczuwaja takich dolegliwosci. Bardzo proszę o jakakolwiek odp
Z gory dziekuje i pozdrawiam