Z okazji dnia kobiet życzymy Wam zbierania z życia tylko najlepszych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń. I aby słońce na niebie świeciło zawsze dla Was.
Tajemnicą jesteś, z księgi czarów - zbiegłą, mgłą zaklętą, którą nieliczni tylko przejdą. Kobieto - puchu marny, a nie do zdobycia. Kobieto - ile w tym słowie - piękna, miłości i życia. dimedicus
Ja oczywiście również dołączam się do życzeń - Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet... :-) Otrzymałem także maila z pytaniem, czy porady, których mi udzielono na tym forum okazały się pomocne - chciałbym więc odpowiedzieć, że owszem - wiele z nich naprawdę okazało się być dobrymi i pomocnymi... :-) Bardzo dziękuję... :-) Pozdrawiam ;-)
Być kobietą, być kobietą - marzę ciągle będąc dzieckiem, być kobietą, bo kobiety są występne i zdradzieckie... Być kobietą, być kobietą - oszukiwać, dręczyć, zdradzać nawet, gdyby komuś miało to przeszkadzać.
Mieć z pół kilo biżuterii, kapelusze takie duże i od stałych wielbicieli wciąż dostawać listy, róże. Na bankietach, wernisażach pokazywać się codziennie... Być kobietą - ta tęsknota się niekiedy budzi we mnie.
Ach, kobietą być nareszcie, a najczęściej o tym marzę, kiedy piorę ci koszule, albo... naleśniki smażę...
Tekst znanej piosenki.Zawarta jest w nim ogromna część prawdy o nas , o kobietach.Dziękuję za piękne życzenia .
Dziękuję za życzenia :)))))))) Ja również odpowiadam na otrzymanego maila, informacje i porady znalezione na forum pomogły mi w 100%, nadal będę tutaj zaglądac, pozdawiam wszystkich:)