Wielkie problemy skórne!!!!!!!! prosze o odpowiedz
Strona główna forum‹Twoje Zdrowie‹InternistaInterna – dziedzina medycyny zajmująca się chorobami wewnętrznymi człowieka czyli chorobami układu oddechowego, pokarmowego, krążenia a także ostrymi zatruciami, chorobami zawodowymi, skazami krwotocznymi, chorobami układu ruchu.
Regulamin działu
Dyskusje w tym dziale toczą się wokół tematów związanych z wszelkimi dolegliwościami wewnętrznymi człowieka. Jeżeli szukasz informacji na temat układu pokarmowego, oddechowego czy też układu krążenia, powinieneś odwiedzić to miejsce. Zadawaj pytania i szukaj odpowiedzi. Forum adresowane jest zarówno do samych pacjentów poradni internistycznej, jak i członków ich rodzin, którzy pragną pogłębić swoją wiedzę w tym obszarze. Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa w rozmowach, dzielenia się swoim doświadczeniem oraz udzielania wskazówek innym. Dowiedz się czegoś więcej na temat skazy krwotocznej i chorób zawodowych. Jeżeli szukasz pomocy w interpretacji diagnozy swojej dolegliwości czy też interpretacji przeprowadzonych badań – nie wykluczone, iż znajdziesz ją właśnie w tym oto miejscu. Naucz się radzić ze swoimi problemami zdrowotnymi, pozwól sobie pomóc – postaw na zdrowie! Warto wykorzystać szansę jaka płynie z możliwości aktywnego uczestniczenia w dyskusjach na temat spraw, które cię dotyczą.
Moj problem polega na tym ze na twarzy mam pełno krostek i skóra jest zaczerwieniona i starsznie się łuszczy tak samo mam na ramionach i wygląda to okropnie wstydze sie chodzic na krotki rekaw bo cale rece mam w krostach i na dodatek mnie to czasem swędzi ze musze drapać , niewiem czy nie jest to związane z alergią na kurz i pyłki traw , ale to schorzenie trwa juz u mnie około 6 lat byłam u lekarzy przepisywali maście i toniki ale nie działaly , SłYSZAłAM ZE SA SPECJALNE ZABIEGI NA SKORE JAKIES ZDRAPYWANIA CZY COS A MI Z MOJEJ SKORY NA RAMIONACH WYCHODZA TAK JAKBY TAKIE WąGRY ALE SA ONE WIELE MNIEJSZE I POZOSTAJA SLADY I NASTEPNIE SIE ODBUDOWUJA ,, cZY KTOS MOZE WIE COS NA TEN TEMAT . z gory dzieki :)
Czesc niedenerwuj sie postaram sie ci pomuc. Zajmuje sie produktami Medycyny Naturalnej. Jezeli jestes zainteresowana dalej pomoca prosze o kontakt na gadugadu:8305386. Niemartw sie wszystko bedzie dobrze:) ;-)