Mam dość już wiecznego leczenia się i celowania na oślep z antybiotykami. Nie wiem czy to może być problemem ale mam krzywą przegrodę i prawa dziurka jest drożna tylko 10%. Od 3 miesięcy jestem chory już 5x scenariusz jest taki że boli nos i potem ropa, totolotek czy płuca, tchawica, oskrzela, i zawsze tak samo, lecz obecnie ten 5-ty raz jest zagadką dla mnie, dziecko 3-miesięczne mam w szpitalu(oczywiście ja je zaraziłem) miało obustronne zapalenie płuc z obturbacyjnym zapalenie oskrzeli, wykryto mycopolazme, wcześniej był Zinacef dożylnie i sterydy obecnie jest leczone klacid na 14 dni dzisiaj otrzymał pierwszą dawkę. Natomiast ja nie umiem się wyleczyć - wcześniej brałem,
Unidox 8 dni ale to wyglądało dziwnie:
1x2
1x1
1x1
1x1
1x1
2x1
2x1
2x1
i później zastrzyki Biofuroksym 5 dni
2x1
2x1
2x1
2x1
1x, nie wziąłem ostatniej dawki bo to jest nic nie warty badziew.
Zapalenie oskrzeli przeszło, rzężenie w płucach przeszło, niby jestem zdrowy a kaszle takim suchym męczącym krótkim kaszlem, najgorsze jak zacznę kasłać to potem się ten kaszel przeciąga w taki ciągnący aż pianie, ale bardzo rzadko. Wszystko mnie łamie ale inaczej niż przy przeziębieniu, kark, lędźwiowy, łydki i uda od tylnej strony, nadgarstki i przedramię czuję tak jak by mi wszystkie komórki przewracały, zderzały się jak elektrony(bardzo dziwne uczucie stan pobudzenia niewielki prądzik jak by wprowadzał komórki w drżenie), słaby jestem jak betka mam rozwolnienie, kupsko prawie białe, łapię też deczko powietrze co jakiś czas, mam podobno czerwone gardło tak mówi lekarz może być faktem bo czuję takie ciepło, z tym gardłem to mogę mieć i z 3x na dzień nagle jest ok a za godzinę znowu piecze ale nie boli, czuję tylko ciepło i kaszlę.
Dzisiaj zrobiłem badania z własnej kieszeni na mycoplasmę igA i igM, ale wynik będzie dopiero za tydzień.
Dostałem od lekarza znowu nowy specyfik o nazwie Keflex 2x1, powiedziałem że jak celuje to niech celuje konkretnie i da mi Klacid na 14 dni widząc co z dzieckiem jest, bo ja do pracy chcę w poniedziałek iść, miałem 3tyg. L4 a to przesada lekka, a teraz będę jeszcze gorzej się czół, to wszystko nie tak ma/miało wyglądać, jestem załamany.
Prosze o pomoc
pozdrawiam