Tak na prawdę, ponieważ to jest moja pierwsza ciąża, nie zależy mi na płci bobaska, a na jego zdrowiu, żeby się dobrze rozwijał :-) i oczywiście żebym go nie straciła, bo różnie bywa we wczesnej ciąży. :P Ale zawsze marzyłam skrycie o parce, więc pożyjemy zobaczymy hehe
Siemka Wczoraj miałam wizytę u lekarza i moje przypuszczenia się potwierdziły, widziałam moją dzidzię na usg ;-) a raczej pęcherzyk płodowy, okazało się że jestem w 7 tyg ciąży i mam nadzieję że tą ciążę utrzymam. Jestem happy :PP
ejj ludzie :(( dwa dni temu wspolzylem pierwszy raz z dziewczyna po tych dwoch dniach ona mi mowi ze ja mdli to moze byc ciaza ?? ( dajcie znac szybkoo!!
witam. mam pytanie czy jesli chlopak nie wszedł we mnie do konca bo bardzo mnie to bolalo i pozniej mi powiedzial ze pekla prezerwatywa czy moge byc w ciazy??? do miesiaczki zostalo mi 4 - 5 dni a zauwazulam ze mam kremowy wyciek z pochwy . co to [b]moze oznaczac?? prosze jakbyscie mogli to szybko odpiszcie bo bardzo sie boje[/b]
moj chlopak twierdzi ze wyciek mial dopiero gdy wyszedł ze mnie . stosunek trwal nie cale 5 min bo to był moj pierwszy raz i przestalismy sie kochac bo bardzo mnie bolalo. jejc nie wiem co o tym myslec . nie chce byc w ciazy
Hej. Zaobserwowalam u siebie dosyc dziwne objawy, ktore sugeruja ciaze, choc niekoniecznie. Staramy sie z mezem o potomka :) Poprzednia miesieczke mialam 04 czerwca, moj cykl jest co ok 33 dni. Jajeczkowanie bylo ok 21,22 czerwca. Pare dni po, zauwazylam ciemne aureole na brodawkach wokol sutkow i malutkie, ciemne plamki. Brodawki zrobily sie jak z gumy, mozna je bez problemu marszczyc i rozciagac. Temp. ciala troche podskoczyla, 36,9 - 37,2. Kolejna m-czka powinna pojawic sie ok 06 lipca, a tu nagle 30 czerwca pojawilo sie delikatne krwawienie, trwalo przez 4 dni, dzis bylo dosyc obfite, jak przy normalnej miesiaczce. Towarzyszyly przy tym bole w podbrzuszu. Kolejne objawy to brak apetytu i straszne lenistwo. Test planuje zrobic ok 12 lipca. Prosze o opinie......
Dziwne to krawawienie. Choć duzo kobiet miewa takie plamienie zamiast miesiaczki . jesli podejrzewasz ciąże łykaj już kwas foliowy przy planowanym dziecku powinło się go jeść nawet 3 miesiące przed. A moje objawy poczatku ciązy to brak okresu , naprzemienne ukłucia w jajnikach nadole w brzuszku, strasznie bolące piersi i nabrzmiałe, po tygodniu mdłości całodobowe wyczulony zapach , itp.