Witam.Jestem nowy na forum i mam nadzieje,ze ktoś mi pomoże.
Mój problem zaczął sie dobre 2 lata temu. Kolega poprosił mnie ,abym zgrał mu na płytę CD zdjęcia i filmiki z urodzin u znajomych. Zrobiłem to. Następnego dnia wydarzyła sie tragedia. Okazało się,za na CD niechcący nagrałem również filmik,na którym była nagrana moja masturbacja.Jak wiadomo w środowisku młodzieży... filmik został rozpowszechniony po osiedlu i wiadomo jaka była reakcja otoczenia. NA prawie każdym spotkaniu towarzyskim przez prawie rok wyśmiewano się ze mnie. Trafiając do nowej szkoły moi znajomi z osiedla rozpowiadali to co zaszło,a w związku z tym,powiększało sie grono osób , które " wiedziały ".
Było mi bardzo wstyd. Wiele razy płakałem. Sądziłem ,że po prawie 2 latach wszystko ucichnie,ale wciąż często ktoś mi dogryza. Jest to straszne,a "kolegów" zmienić nie mogę ,bo musiało by to wiązać sie z przeprowadzką do innego miasta.
Moje pytanie ,co ja w takiej sytuacji mogę zrobić? Czuję się bezradnym.Wiem,że stało się i już tego nie odwrócę,ale czy istnieje jakiś sposób,na złagodzenie moich odczuć ,i na to,żeby ludzie o tym zapomnieli? Wiem,ze chyba to nie realne... Popadłem w pewnego rodzaju stan "psychozy" Np od tamtej pory nie używam aparatu cyfrowego,nie poruszam tematów penisa i masturbacji.Staram się "nie wychylać" z textami, bo wiem,ze zaraz będę słyszał docinki ,albo poprostu pare osób wyśmieje mnie w twarz...