Postaram sie przedstawic moj przypadedk zwiezle i tresciwie:
Zaczelo sie 3tygodnie temu od bolu(miesnia czy stawu strona lewa- od lopatki do barku,co przeszkadza w oddychaniu)Potem miesni bolalo coraz wiecej.
Od trzech tygodni mam tez goraczke,oslabienie: rano 37, po poludniu podnosi sie do 39 - czesto towarzyszy temu bol glowy.W nocy bardzo sie poce. 3 razy robilem badania krwi i moczu. Bialko CRP wychodzilo 77-85mg, reszta wyniokow dobra.Mailem tez EGK,RTG pluc,USG. Wszystkie wyniki dobre.Wogole nie kaszle,uklad oddechowy mam czysty.Od kilku dni rano biegunki.
Odwiedzilem juz 5ciu lekarzy,kazdy przepisywal coraz to inne srodki chemiczne,czy antybiotyki i mowil ze przejdzie za pare dni. Po tygodniu miesnie,ajkby ustapily,ale wczoraj wszystko zaczelo sie od nowa- z miesniami.Przy braniu oddechu klucie barku i pod lewym zebrem.
3 tygodnie temu zjadlem chinskie jedzenie, wieprzowina,warzywa,grzyby,bylo to zimne, w wyniu czego skonczylo sie zatruciem pokarmowym 4godziny meczylo, po SMECTA przeszlo i za 2 dni zaczal sie bol miesni. Nie widze poprawy. Jakie badania powinni mi jeszcze zrobic i co to moze byc za choroba?
Mowia ze stan zapalny organizmu i tyle. Prosze o odpowiedz. Z powazaniem Marcin