Hej. mam pytanie;) ostatni raz uprawialam seks 1 stycznia. potem normlanie 12 stycznia dostalam okres i od tego czasu nie uprawialam seksu. wczoraj mialam dostac okres a tu nic. i dzisiaj tak samo..zaczelam sie juz stresowac wiec zrobilam dzisiaj od razu test ciazowy, i wyszlo ze niby nie jestem,. no ale okresu dalej nie mam. mam sie dalej przejmowac czy poprpstu czekac?
Miałaś dostać okres wczoraj, więc nie panikuj :) Jeden czy dwa dni poślizgu to przecież coś normalnego, zważywszy na to, że zapewne się denerwujesz :) Poza tym robiłaś test ciążowy, po ponad miesiącu od współżycia powinien wyjść już pozytywny, jeśli byłabyś w ciąży :) Czekaj na okres!
ehh, jeszcze teraz na dodatek jest mi tak nie dobrze ze juz sama nie wiem co mam myslec..musze chyba powtorzyc tego testa bo dalej sie strasznie martwie:( poradzcie cos
aniusia0602 napisał(a):ehh, jeszcze teraz na dodatek jest mi tak nie dobrze ze juz sama nie wiem co mam myslec..musze chyba powtorzyc tego testa bo dalej sie strasznie martwie:( poradzcie cos
Nie denerwuj się bo jeszcze jest na to za wcześnie. Matka Natura ma prawo płatac figle i my kobiety musimy się z tym pogodzic. Skoro wyszedł test negatywny, tzn że prawdopodobnie ciąży nie ma (jakby była-na pewno byś o tym wiedziała). Poza tym, pomyśl czy nie było w przeciagu miesiaca nic co mogłoby opóźnic okres, np. choroba, stres, zmiana klimatu itp...I wiedz o tym, że im bardziej będziesz zastanawiała sie nad tym czy przypadkiem nie jesteś w ciaży tym dłużej okres się nie pojawi...A Twoje "mdłości" przypuszczam że spowodowane są właśnie tym że zastanawiasz sie czy nie jesteś w ciaży. No niestety, my kobiety jesteśmy tak skonstruowane, że świetnie potrafimy sobie wiele rzeczy wmówic, a potem są takie efekty jakie są...Jak będziesz myślała o ciąży to będziesz miała objawy o których wiesz że występują w ciąży...I mimo że w rzeczywistości ich nie będzie-Ty będziesz je miała...Pozdrawiam