Strona główna forum‹Twoje Zdrowie‹KardiologKardiologia –dziedzina medycyny, zajmująca się sercem oraz układem sercowo-naczyniowym, w szczególności wadami serca a także leczeniem nadciśnienia tętniczego, arytmii, choroby niedokrwiennej, zapalenia mięśnia sercowego, osierdzia, wsierdzia, zawałów oraz profilaktyką w tym zakresie.
Regulamin działu
W tym dziele możesz wziąć udział w dyskusjach z zakresu kardiologii oraz chorób serca, aorty i mniejszych układów krwionośnych. Jak im zapobiegać, a jak leczyć? Warto podzielić się swoimi uwagami, spostrzeżeniami oraz doświadczeniem zdobytym w czasie zmagania z dolegliwościami układu sercowo-naczyniowego. Masz pytania – zadaj je na forum. Cierpisz na nadciśnienie? A może Twoje problemy wiążą się z arytmią serca? Z pewnością doskonale zdajesz sobie sprawę, jak cenne dla człowieka jest jego serce – i Ty zadbaj o nie już dziś. Dowiedz się jak i gdzie leczyć nerwice, a także jakie czynniki należy wziąć pod uwagę, wybierając poradnię leczenia chorób kardiologicznych. Niezwykle istotne mogą okazać się informacje na temat zapalenia mięśnia sercowego, osierdzia i wsierdzia. Poznaj objawy, które mogą ostrzec cię o nadchodzącym ataku. Poznaj szczegóły związane z rekonwalescencją po przebytym zawale. Warto pogłębić swoją wiedzę w tych i innych obszarach kardiologii – zrób to z pomocą forum.
czy mając nerwice serca mogę zażywać tabake? to jest moje hobby i jedno z ulubionych zajęć od dłuższego czasu a nie chciałbym żeby nerwica sprawiła żebym się z tym rozstawał.
Owszem, możesz stosować ale z głową. Małe ilości ( + - Tak z hmm mniej nic 1 cm , moze z 0,5cm albo 0,2 - 0,3 ) ale bardziej polecam dawki 0,3 i 0,2.. mozesz w takim wypadku brac czesciej lecz mniej, dzieki temu twoja nerwica sie niczym nie stanie w stosunku do tabaki;) pozdrawiam... aha i jesli bierzesz mocną, nie przedawkuj... :) nie wiem co sie moze ci stac przy nerwicy, ale zawroty, i ból glowy moze pogorszyc, tak sadze. pozdrawiam.