Witam.
Jestem alergiczką, choć poza astmą moja alergia nie sprawia mi wiele problemów. Niestety od wielu lat mam takie dziwne swędzenia skóry, jakby chodziły po mnie jakieś robaczki małe, ostatnio sie to nasiliło, szczególnie gdy kładę się spać, wczoraj myślałam ,ze oszaleje, co chwile musiałam się gdzieś podrapać. Nie mam żadnych zmian skórnych, żadnych plam ani nic kompletnie.Kiedyś myślałam,ze to przez mojego psa, który ze mną spał ale od 5 miesięcy już z nim nie mieszkam a swędzenia nie ustały, wręcz ostatnio się nasiliły.Nie ma znaczenia czy wezmę prysznic dwa razy dziennie czy raz, czy w ogóle zawsze mnie swędzi w różnych miejscach. Najgorzej jest gdy się kłade. To chyba nie kwestia zelu pod prysznic czy proszku do prania , bo próbowałam już wielu różnych i nic nie przynosi efektów . Z jednej strony drażni mnie to niesamowicie, bo czasem jest to bardzo nieprzyjemne ale z drugiej strony jest to dla mnie zbyt banalne zeby wybrac się z czymś takim do lekarza, dlatego postanowiłam spróbowac na forum :) Pomoże mi ktoś? Prosze...