djfafa znasz moją sytuacje z ręka więc nie będę się rozpisywać.Powiedz mi tylko czy mogę brać Olimp Kolagen-tabletki,a może Olimp Osteoblock.Czy w ogóle w moim przypadku jest sens brać któryś z tych suplementów.A może polecisz mi coś lepszego???
Fakt tani nie jest! Ale cieszy się bardzo dobrą opinią. Ja chcę tylko poprawić stan swojej ręki.Bo nadgarstek sprawny nie będzie.I nie będę mogła robić to co robiłam wcześniej. Kurczę wierzę Ci,że jest bardzo dobry!!! Jak myślisz warto spróbować??? Wiesz tani nie jest! Czy to coś pomorze w moim przypadku?
Czy pomoże? Odpowiem Ci tak: uważam, że jest na tyle silny i skuteczny, że zanim się na niego zdecydujesz powinnaś to skonsultować z lekarzem który zna się na chirurgii/ortopedii
Ok. Jeżeli mówisz,że jest taki silny zapytam mojego ......chirurga :) Zdecydowana jeszcze nie jestem - zastanawiam się. Tylko wiesz,że biorę Olimp-Gluscomine i gdybym się zdecydowała na ANIMAL FLEX to z Gluscomine muszę zrezygnować?
Jak lekarz nie pozwoli to wiedza zostanie :))))))) (ciężko będzie z tym lekarzem:)))) ) A ja kupię kolagen :)))))) Albo co innego mi zaproponujesz :)))))