![]() |
![]() |
Zamów |

anonymous999 napisał(a):Czy branie suplementow, odzywek, moze sie ''odbić'' na starsość?

anonymous999 napisał(a):Np.Slyszalem od mojego kolegi o węglowodanch,ze po nich mial problemy z watroba.Powiedzial rowniez ze moga sie odbic na starosc bo po nich krew gestnieje i serce ciezej pracuje.Nie wiem czy to prawda czy nie?

pilkarz napisał(a):czy jest dozwolone brac odzywki np z magnezem?? kreatyna + magnez???

anonymous999 napisał(a):Ok pozdowie go;).Co do Magna Power to jaka to jest odmiana kreatyny?

anonymous999 napisał(a):Ok wiem ze z chelatem magnezu;).Chodzi mi o dokladna odmiane bo niegdzie nie boglem znalezc.Monohydrat, jablczan, orotan?

anonymous999 napisał(a):aha ok juz rozumiem;).Czyli do tej pory najlepsza postac kreatyny

House napisał(a):A jak to jest z tym nazewnictwem. Sportowcy nazywają białka, gainery i spalacze suplementami a jednocześnie suplementy to także naturalne dostępne w aptekach witaminowe preparaty pomagające schudnąć, bądź uzupełniające dietę. Wszytko się wrzuca do jednego wora? Czy się je jakoś rozróżnia?