Witam,
jestem pierwszy raz na forum i potrzebuję Waszej pomocy:) Otóż sprawa wygląda tak: 2.07 miałam dostać @ a to ani widu ani słychu...bardzo się boję że to może być ciąża;/ normalnie zdarzały mi się wcześniej spóźnienia góra 4 dni ale w tym miesiącu miałam dużo stresu co również mogło wpłynąć na brak @:) Współżyłam z chłopakiem, prawie zawsze byliśmy zabezpieczeni, prawie bo raz miał miejsce stosunek przerywany ale on nie skończył we mnie i jest tego w 100% pewien:) mimo to boimy się że mogło dojść do zapłodnienia...jeśli chodzi o śluz to jest go bardzo mało, jest mętny, lekko się ciągnie, boli mnie lekko brzuszek (ale to być może z nerwów) i brodawki, mam zwiększony apetyt (też biorę pod uwagę apetyt bo przecież tak wcześnie dziecko nie potrzebowałoby tak dużej ilości jedzenia)...czytałam również że po zapłodnieniu temp. się zwiększa (wcześniej tego nie robiłam i mierze dopiero od wczoraj), wczoraj wyniosła 37,3 a dzisiaj 37,2 , innych objawów nie zauważyłam:) Mam 20 lat a mój chłopak 23 i oboje sądzimy że nie jesteśmy jeszcze gotowi by zostać rodzicami:) bardzo Was proszę o pomoc, wiem że jest dużo osób które piszą w takiej sprawie i że wróżkami nie jesteście ale była bym bardzo wdzięczna gdybyście mi odpowiedzieli;) jak myślicie, czy mogę być w ciąży:)?
Z góry bardzo dziękuję o odpowiedzi, pozdrawiam:)