czesc ja mam takie pytanie ostatnio kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia dodam ze mialam dni plodne do wytrysku doszlo ale nie we mnie po jakies godzinie znowu kochalismy sie(moj chopak nie bral zadnego prysznicu tylko po wytrysku powycieral czlonka) czy jest mozliwosc ze zostalam zaplodniona i jestem a ciazy
Wszystko jest mozliwe... kochaliscie sie bez zabezpieczenia... pierwszys tosunek byl w "miare bezpieczny" ale ten drugi juz napewno nie... Po pierwsze mialas dni plodne, a po drugie na penisie zapewne zostaly plemniki z poprzedniego wytrysku, ktorych nie da sie wytrzec... Skąd wiesz, ze mials dni plodne...?
skad wiem ze mialam dni plodne.???bylam w polowie cyklu a okres mam regularny mozna powiedziec ze jak w zegarku wiec latwo moge sobie obliczic kiedy mam dni plodne
Acha, no to masz fajnie, ze umiesz okreslic kiedy jestes plodna... Wiesz czasem dziewczyny pisza, ze sa plodne, a jak pytamy to wychodzi na to, ze nie wiedza... wiec stad moje pytanie... A Ty planujesz dzidzie, czy nie???
nie planuje dzidzi chociaz nie ukrywam ze bardzo bym chciala byc juz mamusia w koncu juz nie jestem taka mloda mam 26 lat narazie to ja planuje wesele ale jakbym byla w ciazy to nic takiego by sie nie stalo