Witam serdecznie Doktorze Peterze
Jak wiekszosc internautow jestem tu ponownie ze swoim SA(MSSA) w pecherzu moczowym.ostatni swoj post odnosnie choroby i leczenia pisalam do P.Doktora 2009.11.04. od tamtej pory nie wiele sie zmienilo procz tego ze zaczelam dodatkowo odczuwac dokuczliwe bole w dolnej czesci kregoslupa i lewym biodrze.jezeli chodzi o leki dostalam od prywatnego lekarza urologa 2,5 miesiaca temu lek o nazwie URO VAXOM ( szczepionka mam ja brac 3 miesiace- zostalo mi jeszcze pol miesiaca do konca kuracji) niestety nie Polivaccinum krota Pan mi sugerowal ,oraz masc MACMIROR COMPLEX-100mg+40 000j.m ) dwa opakowania z czestotliwoscia przyjmowania co 2 dni.w posiewach moczu nic nie wychodzi od pazdziernika tamtego roku ale dolegliwosci wcale nie ustepuja no moze ostatnio po tej szczepionce i masci jest troche lepiej. Panie Doktorze prosze o porade czy obecne leczenie jest na dobrej drodze? i jeszcze jedno wazne pytanie! za miesiac wyjezdzam do Stanow.Zjednoczonych czy moze tam mozna kupic jakis lek na tego nieszczesnego gronkowca ktotego nie ma u nas w Polskich aptekach?
Z gory dziekuje bardzo za odpowiedz .Pozdrawiam Yozzy