Ale i tak to chyba nie ma takiego znaczenia, bo patrząc się statystycznie po mojej rodzinie to ja odbiegam od wszelkich norm;) od męża strony siostra ma parkę, brat 2 synów a dalsza rodzina wszyscy po parce. od mojej strony - hehehe jestem jedynaczką. Jak już wspomniałam od matki strony każda z trzech sióstr miała po 1 dziecku i teraz ja i mój kuzyn mamy dwoje dzieci - on parkę, a ja będę miała 2 córki, a od ojca strony wszyscy mają także parki, więc statystycznie biorąc... nie powinna być parka?!? Ja tak piszę i piszę o dwóch córkach a będzie numer jak lekarz się na usg pomylił i wyskoczy chłopak ;)
Witam.Mam problem z moimi stopami. mam 19 lat, a moje stopy gdy tylko zrobi sie ciepło puchną. wyglada to strasznie. nie ma pojęcia jaka jest przyczyna. dużo się ruszam, nie jestem w ciąży. Proszę o pilną rade. Dziękuję i pozdrawiam
odbiegając od tematu.....ja będę miała chłopaka;)) a wracając do tematu to jestem chyba wielką szczęściarą i odchyłem od normy w jednym. mam kilka dni do terminu, upał jest i nic mi nie puchnie, nawet po długim spacerze....
Będzie, będzie :) Moja przyjaciółka urodzi niedługo chłopczyka ale...dośc długo planowałyśmy jak to zrobić żeby urodził się ON a nie ONA :) No może nie tyle zaplanowałyśmy co dopomogły szczęsciu :)
ja też widzę po koleżankach,. że same laski;/ żadnego chłopaczka;P ja byłam prawie pewna że będzie dziewczynka.....ale jak pokazał jaja a na drugiej wystawił środkowego palucha to wypisz wymaluj chłopak;)) w sumie nastawiałam sie trochę bardziej na córkę ale teraz jestem dumna że pierworodny;)) no i może jak podrośnie podzieli moje pasje i będzie z matkę bączki saletrowe robił;P
Kurcze....jeszcze tu jesteś....tzn ze jeszcze czekamy na Ognisia....:))))) Jejku kto nam napisze jak bedziesz w szpitalu, że Ogniś jest na świecie???? Przecież ja czekam codziennie!!!!!
a tak wgl...sory żę zmieniam temat;)) co się tu tak zrobiło spokojnie i poważnie.....tzn. nie ma tych wątków co w nich zachodzą w ciążę od siadania na ręcznikach i noszenia hełmów strażackich??;P nie ma z czego się pośmiać, a jak się pośmieję to przynajmniej skurczy dostaję...........tyle że potem mijają;/
no więc się pytam. gdzie jesteście dziewczyny, co umiecie zajść w ciążę bez seksu??
mam kompa stacjonarnego, ale pomyslałam se, że skorzystam z nieuwagi pana doktora i włamię się na porodówce do kompa (byłam oglądać w sali do porodów rodzinnych jest komp) więc może jaka relacja na żywo będzie;P;P;P...albo przynajmniej zrobię se fotkę z Małym i puszczę w eter;P będzie wiadomo że rodzę, bo swojego nie przytaszczę doi szpitala......