Strona główna forum‹Twoje Zdrowie‹FarmaceutaFarmaceuta to dział, w którym dowiesz się wszystkiego o lekach, suplementach diety i witaminach. Tu przeczytasz o tym, jak stosować leki, porozmawiasz o ich składzie i efektach niepożądanych, które mogą wywołać. Których leków nie wolno łączyć z alkoholem? Czy suplementy diety są skuteczne? A może nie warto ich kupować? Który lek wybrać? Które leki można podawać dzieciom?
Lecze schizofrenię marihuana, jednak czasem kończą się fundusze i ostatnio głosy mówiły mi że mam się zabić. Poszedłem do szpitala psychiatrycznego i zero poprawy po miesiącu przyszedł kolega zapaliłem i od razu zauwazyłi u mnie poprawę wmawiając że to przez leki które oni mi podają - rispolept. - same minusy to jedna sprawa, druga sprawa jest o tyle lepsza, że teraz kumple mi częściej niż zwykle stawiają trawę jak mam okres że zaczynam świrować to piszą to wpadnij do mnie coś zapalimy i jest ok. jak tutaj możecie wypowiedzieć się odnośnie tego leku w mojej chorobie.
Co jak policja mnie złapie a ja im pokaże ze szpitala papiery ze mam schizofrenie i się tym lecze może powiedzieć ?? dlaczego tego nie ma w aptekach ??