niewiem co mi sie dzieje lekarz wogule nie chce ze mną rozmawiać przez 1,5 roku leczył mnie na schizofernie a teraz nie mówi co mi jest i nie chce przepisywać mi lekó tylko na pełno płatne tylko te tanie ze zniżką a ja niemam pieniędzy na te lakarstwa mój przypadtek to:
już dużo nie pamiętam ale zaczeło sie chyba tak ze myslałem ze wszędzie są kamery podsłuchy i głosniki ze sie w coś wplątałem i z nimi rozmawiałem rozmawiałem tez z telewizorem myslałem ze tam są jakeś dodatkowe głosniki zamątowane rozmawiałem z duchami z bogiem z szatanem myslałem ze mam implant w głowie i z kosmitami na piski rozmawiałem i byłem za granicą i myslałem ze mnie chcą zabic albo ja miałem kogoś zabić zeby sie do nich dostać miałem jeszcze bardzo dużo urojen np ze mój ojcieć jest pedofilem bo mnie przytulał jak byłem mały i go wyzwałem potem mnie gdzieś przez tydzien te głosy tak wyzywali zresztom wyzywali mnie przezóznie od ciula cioty idt mówili też ze bede niesmiertelny ze bede ządził swiatem ze wszystkie kobiety mnie kochają haha idt myslałem też ze wszycy o mnie tam znają bo telewizja o tym wie bo też słyszeli moje mysli idt jeszcze dziś byłem i mnie sie pytał beszczelnie czy niechce zeby mi przepisał na pełno płatne jak wie ze ja nie pracuje niewiem co mam robić większość urojen znikło ale naprzykład nadal mysle ze ludzie w tv słyszą moje mysli nawet wysłałem e-mail do tvn ale nic nie odpisali mysle ze wszyscy o mnie obgadują słysze ciągle głosy idt a jeszcze jedno jak miałem 11 lat to zaczołem brać amfetamine i palić marihuane i pić ale nic prawie nie biore i nie pije odkąd sie lecze tylko niekiedy zapale sabie i wypije jakeś piwo niewiem co robić dalej nie chce zeby to wszystko wróciło