CHORUJE JUŻ DZIEWIĘĆ LAT NA SCHIZOFRENIĘ I CZUJĘ SIĘ PRAWIE TAK SAMO JAK NA SAMYM POCZĄTKU MIMO ŻE BIORĘ NOWOCZESNE LEKI, JAK NIE MAM UROJEŃ CZY NASYŁANIA MYŚLI TO MAM DOŁA I CZĘSTO MYŚLI SAMOBÓJCE, JEDNYM SŁOWEM PRZEJEBANE I WSZYSTKIM WSPÓŁCZUJE CO MAJĄ CHOROBĘ PSYCHICZNĄ, MAM PYTANIE CZY SCHIZOFRENIA JEST WOGULE WYLECZALNA I CZY SĄ JAKIEŚ NOWE TERAPIE
Witam,mam siostre ,która choruje na ta chorobe już 21 lat.Jej stan ulega zmianie przeważnie raz do roku,raz lepiej raz gorzej,ale dlatego poniewaz gdy jej stan sie polepsza po pewnym czasie przestaje brać leki.Lekarze twierdza,ze jezeli brała by leki cały czas to choroba by"Ustała"ale nie moge jej tego wytłumaczyc wiec borykamy sie z ta choroba "RAZEM" nie jest tak zle idzie z tym żyć chociaż nie jest czasami tak łatwo.
ZIOŁA (przy mojej dolegliwości widać lepiej działąnie)
- Mięta szkodzi i sprawia, że się odczuwa pobuszenie seksualne, - Melisa żeczywiście uspokaja - Yerba (każda, jak kawa szkodzi, z wyjątkiem słabej dawki: Yerba mate Colon especial (ta jest mocna) wywar 4 razy słabszy i ze 3 szkalnki, kawę odradzam (chyba, że 1 z rana), bo się uzależnisz, i pobudzisz (aż do paranoi gdy 1,5 litra na dzień). Yerba sprawia, że się nie chce jeść (sprawdziałem tylko z 5 rodziai Yerba, ta nie za bardzo zminia dolegliwość, a rozbudza). Polecam GERIWID FARMATON, bo ma wycią z żenszenia standardu G 115, i przy jednej/ dwuch tabletkach Geriawitu na dzień można żyć. Żeńszeń nic nie zmienia, i nie uzależnia (lekarz może twierdzić, że jak każdy związek chemiczny, lecz z tego co wiem nie wykryto jeszcze).
moja mama chorowala przez 20 lat ja nawet o tym nie wiedzialam zawsze myslalam ze ma depresje dopiero trzy miesiace temu wyznala mi ze jest inaczej ja mieszkam w anglii ale staralam jej sie pomoc na telefon ale to nie pomoglo bo po jakims czasie nie chciala nawet ze mna rozmawiac dwaa miesiace temu mama popelnila samobojstwo nie moge sobie tego wybaczyc ze nie bylam przy niej gdy mnie potrzebowala wiec pisze do wszystkich zeby byli i wspierali chorych bo oni naprawde tego potrzebuja a wy chorzy nie bojcie sie lekarzy idzcie tam na sile jezeli czujecie ze <<bierze<<was ta choroba jezeli nie myslicie o sobie pomyslcie o bliskich ktorzy bede cierpiec po waszym odejsciu
Udziele wsparcia osobom chorym na schizofrenie , pomoge rozmowa, wysłucham . Sama choruje na ta chorobe . moj telefon to 503649818, moj nr gg 237702 . Hanna Oliwa pozdrawiam