Witam,
Ponad dwa lata temu stwierdzono u mnie stany psychotyczne. Nie potrafiono przypisać mi jednoznacznie schizofrenii. Przez pewien czas brałem leki na schizofrenię ale przestałem. Stany psychotyczne raz się pojawiają raz znikają. Nie przeszkadza mi to. Obecnie biorę leki na depresję i nerwicę już od dobrych paru miesięcy. Jestem ciągle zmęczony, apatyczny często łapię infekcję. Mam huśtawkę nastrojów, a czasami popadam w głęboką pustkę emocjonalną nie czuje nawet stresu, strachu. Zrobiłem prywatnie w ambulatorium badania na TSH, FT4, Anty TPO. Mam obniżony poziom Tyroksyny (FT4) poniżej dolnego progu reszta parametrów jest w granicach jakie podano na badaniu. Do endokrynologa gigantyczne kolejki. Czy ktoś może powiedzieć jakie badania jeszcze można przeprowadzić aby stwierdzić pełną diagnozę. Postanowiłem pójść prywatnie. Chciałbym uniknąć sytuacji chodzenia do lekarza tylko po to żeby by mi kazał wykonać jeszcze kilka dodatkowych badań. Każda wizyta u lekarza kosztuje podobnie jak prywatne badania. Stanowi to duży uszczerbek w moim budżecie domowym. Byłbym wdzięczny za porady.