![]() |
![]() |
Zamów |

klaudyna0105 napisał(a):Witam w tamtyn roku w stycznu cos mi strzyklo przy podnoszeniu skrzynki w pracy poczatkowo przez trzy miesiace odczuwalam slabiutko bol do lewego poldupka bol ten byl jak wkowana igla , z tygodnia na tydzien byl coras bardziej intensywniejszy , chodzilam z tym do kwietnia do kwietnia dalo mi chodzic tydzien po swietach nie poglam wogle wstac z lozka .Tak wogle jestem obecnie w angli i tu tez mi sie to stalo i od tutejszych lekazy nie uzyskalam zadnej pomocy.Wiec nie wiele myslac i bol byl taki okropny ze nie dawal zyc , a wczesniej juz bylam u kregaza w szczecinie i tam tez postanowilam udezyc po raz kolejny. Gdy pojechalam do niego powiedzial ze na dzien dzisiejszy nie moze nic zrobic bo jest tam stan zapalny <zajebisty>(przepraszam za slownictwo) i na dzien dzisiejszy nie moze mi pomoc zadzwonil do znajomego lekarza ktory zrobil mi dwie blokady po trzech dniach poczulam sie jak w niebie !!!!!!!!!!!trzy miesiace pozniej zrobilam tomograf komputerowy bo nie dawalo mi spokoju co tam jest nie tak i okazalo sie ze mam zmniejszona komore pomiedzy kregami i w odcinku ledzwiowo krzyzowym l5 s1 wypadniecie jadra miezdzystego . wciaz bralam leki przeciw bolowe i przeciw zapalne.Po pol roku jak pojechalam do mojego lekaza powiedzial mi ze jedynie operacja bo nie moge juz dluzej brac lekow bo mi zaladek nie wytrzym, wiec postanowilam pomalu odstawic tabletki i udalo sie.Teras mija juz rok nie biore lekow moge spac w kazdej pozycji jakiej chce na plecach,brzuchu,boku jednym i drugim a to wszystko dzieki codziennym cwiczeniom rechbilitacyjnym i lezeniu dwa razy dziennie po pol godziny w pozycji krzeselkowej!!!!!!!! i tylko tyle mi potrzeba na dzien dzisiejszy do normalnego zycia mam 27 lat a 2 godziny codziennie mam wyciete i przeznaczone na to by moc normalnie zyc!!!!!!!!!!! jezeli komu kolwiek bede mogla w czym kolwiek pomoc prosze pytac!!!!!!!!!!!! Powiem jedno na rwe kulszowa nawet ketonal nie pomaga!!!!!!!!!!!!!!!