Cześć mam taki problem od 2-3 dni mam rope w policzku i dziasle tzn chyba jest tylko w dziasle ale policzek mam mocno spuchniety 2x taki jak prawy Dziaslo tez mam mega spuchniete az napeczniale takie.. i moje pytanie czy ta ropa sie wyleje jakos? bo narazie chyba niema jak wyjsc i sie zbiera? moze wkoncu peknie dziaslo i sie wyleje ta ropa?? plukam szalwia i dentosepem chyba tak to sie pisze;] Nie chce isc do dentysty:( moj dentysta ma urlop.. a pozostaly tylko 2 panie do ktorych nikt nie chodzi bo poprostu wiedza o wyrywaniu zebow tyle co nic.. mam tam zle wspomnienia z dziecinstwa gdy pani stomatolog rwala mi mlecznego zeba 15min i niemogla go wyrwac bylem w 5 klasie podst. wtedy ... poradzcie cos:( przekluc to chyba nie bardzo nie? bo zakazenie.. chyba ze jakby kupil igly w aptece co sadzicie poradzcie cos:/ mam tez troche taka jakby dusznosc tak dziwnie mi sie oddycha ale to pewnei ze stresu ^^.
P.S dodam jeszcze ze tak strasznie napecznial mi dzis w nocy.. obudzilem sie i zobaczylem tak napeczniale dziaslo az bylem w szoku..