Dzieñ dobry!
Mam straszny problem, a mianowicie...od jakiegos czasu mam ranké u wejscia do pochwy. Ta ranka jest podluzna tuz przy samej cewce moczowej. Odczuwam równiez silny ból podczas stosunku, tak jakby czlonej mojego partnera uderzal w cos w srodku, czasem mam ból w podbrzuszu. Unikam stosunków, moje zycie seksualne nawet nie powinno sié tak nazywac, chodzé podenerwowana i rozdrazniona! Mieszkam w Holandii, bylam kilka razy u lekarzy...najpierw rodzinnego, bo tutaj takie zasady a potem u ginekologa, ten nie mógl nic poradzic, powiedzial ze czegos takiego nie widzial! Umówil mnie do kliniki,lecz tutaj muszé 4 m-ce czekac zanim sié dostané, wiéc czekam...ale ból nie mija! Na dodatek pojawil sié jakby rozdarty pécherzyk na wewnétrznej stronie prawej wargi sromowej. Zastanawiam sié, czy to ze mój chlopak sié goli ma jakis wplyw...Moze odrastajáce wloski sá tak ostre ze rozdzierajá delikatná skóré pochwy w trakcie tarcia podczas stosunku? Juz sama nie wiem...Noszé stringi zawsze, spié w normalnych majtkach, noszé wkladki higieniczne, dbam o higiené! Co to moze byc? Za kazdym razem gdy próbujemy sié kochac czujé jakby rozrywano mnie od srodka!!! Krojono nozem! Czasem mam równiez uczucie pieczenia, lecz kazde wyniki badañ wychodzá dobrze, bez grzybicy itd....Nie mam juz sily na to!!!!Pomózcie! Moze ktos mial takie cos????