Witam,
Jestem 20-letnim studentem. Od pewnego czasu mam problemy zdrowotne ktore trudno jednoznacznie okreslic. Mam problemy trawienne, biegunki i zaparcia na zmiane, oraz nietolerancja na niektore produkty. Czuje ciagle zmeczenie i sennosc. Nie moge zasnac przed godzina 3, gdy wstane przed 10 lub 11 jestem strasznie "zmulony" i efektywnosc pracy mojego umyslu jest krytycznie niska - trudno mi sie skupic i zapamietac pozornie latwych rzeczy. Odczuwam niechec do robienia czegokolwiek, oraz zly humor i stany depresyjne. Dodatkowo z rana co kilka dni mam strasznie dziwny posmak w ustach ktorego nie usuwa nawet dlugotrwale i kilkakrotne umycie zebow. Na jezyku mam bialy nalot. Mam takze problemy ze skora. Mam na calym ciele cysty i prawdopodobnie "tluszczaki". Najgorzej wyglada to na twarzy, na skorze rzuchwy i uszu, caly czas mam problem z tradzikiem. Czuje dziwny ucisk w klatce piersiowej, konkretnie w mostku. Gdy spie na lewym boku czuje rano dziwny ucisk po lewej stronie klatki piersiowej, nie jest to bol kosci. Na genitaliach mam sporo prosakow, kaszakow.
Innymi moimi problemami sa: slaba kondycja mimo uprawianego sportu, nadmierna potliwosc, obnizona temperatura ciala( zawsze ponizej 36 stopni), zgaga.
Po spozyciu sporej ilosci alkoholu moja skora wyglada natomiast bardzo dobrze. Od pewnego czasu jestem blady na twarzy, lecz co jakis czas sa okresy kiedy wygladam i czuje sie dobrze. Nie mam pojecia od czego to zalezy.
Nie wiem czy wszystkie objawy sa ze soba powiazane, moze czegos nie wymienilem, ale bardzo prosze o pomoc. Jestem gotow zaplacic za badania ktore pomoga usunac te dolegliwosci gdyz nie jestem w stanie dluzej tak funkcjoniowac.