w przyszłym tygodniu idę na wizyte do gina , bede wtedy w 19tc. Moja lekarka jest dosc dziwna ,kazdego pacjenta traktuje jak "kolejnego", nie ma podejscia...Ale mniejsza o to...Chciałam Was zapytac jakie pytania moge zadac lekarce aby wszystkiego sie dowiedziec... Nie wiem np jakies badania, jakie moga byc niepokojace objawy...Cos co jest charakterystyczne dla owego 19 tygodnia ....
Napewno dziewczyny napisza o co zapytac.. ja tylko chcialam spytac dlaczego nie zmnienisz gina, skoro ten Twoj nie ma podejscia.. A jak sie ogolnie czujesz..? ale to juz zlecialo :))
możesz zapytac dosłownie o WSZYSTKO. o to co cię niepokoi, od seksu począwszy na diecie skończywszy. jak czegoś nie wiesz czegoś nie jesteś pewna pytac cokolwiek by to było
Mam pytanie,jestem w 5-tym tygodniu ciąży a mój gin kazał mi odstawić kwas foliowy bo brałam już przed ciążą...Kazał mi kupić witaminy omegamed pregna i tylko je zażywać. Co o tym myślicie?
ja początkowo brałam tylko folik, później gin mi przepisał prenatal i kazał odstawić folik. też się zastanawiałam czemu tak, ale popatrzyłam sobie na skład tego prenatalu i był tak kwas foliowy w 2x większej dawce niż folik;) no to po co ładować jak się ma;)) te preparaty są tak zrobione że tam jest wszystko co trzeba;)
Witam wszystkie przyszłe mamy, powiedzcie mi czy któraś z Was miała bóle krzyża aż do pośladków i kości ogonowej w początkach ciąży?? Jestem teraz w 6tym tc i martwię się tym. Lekarz mówi że może to być normalne ale nie musi, szczerze mówiąc trochę się obawiam o dzidzię. w tamtym roku też byłam w ciąży skończyło się na pustym pęcherzyku ciążowym,dlatego teraz wszystko mnie martwi. Proszę o odp, pozdrawiam!
Mnie tak bolało pod koniec ciązy a moją kolezankę boli od około kilku tygodni. Teraz ma około szósty miesiąc. Na początku ciązy może występowac ból podobny do tego przy miesiączce. Czyli m.in ten krzyżowy.
A zdaniem lekarza skoro to nie jest normalne to niby co może oznaczać?
Chciałabym aby mi ktoś wytłumaczył dlaczego np puste jajo płodowe powoduje bolesność...
Powiem Ci tyle, że ze wszystkich dziewczyn (tych które znam w realu i na forach) tych, które zgłaszały problemy jak Twoje, żadna ciąża nie zakończyła się niepowodzeniem. Życzę tego i Tobie!
witam!zalogowałam sie tutaj poniewaz mam problem;(od roku stram sie zajsc w ciaze ale nic z tego nie wychodzi:(byłam u lekarza i zapisał mi luteine mam brac przez trzy cykle jak narazie nic nie wychodzi bo jest teraz drugi cykl i normalnie dostałam okres nie wiem juz co mam robic czy ta luteina pomaga naprawde?