Byłem o innego urologa i przepisał mi undestor. Powiedział, że jestem młody i zdrowy i wszystko będzie dobrze. Biorę undestor tydzień i nie czuję poprawy. Wcześniej wziąłem viagrę żeby zobaczyć czy zadziała i szczerze mówiąc słabo działa. Ciągle mnie zastanawia to, że jak nie ćwiczyłem to wszystko z erekcją było w porządku(nie brałem żadnych sterydów tylko, odżywki w postaci białka). Od dłuższego czasu ćwiczę tylko brzuszki i pompki, nie przemęczając się jak kiedyś, ale to nic nie zmienia. Czy mogłem zrobić sobie coś złego z sercem przetrenowując się na siłowni? Czy w tym wieku mogę mieć problem typu naczyniowego? Co mi się mogło stać bo w te gadki lekarzy to już nie wierzę? Ktoś może pomóc?
To, że jednemu nie pomogło to nie znaczy, że drugiemu nie pomoże. Bromergon obniża prolaktynę i także estrogen, a co za tym idzie wpływa na wzrost testosteronu.
jesli nie kregoslup, i nie sprawy naczyniowe co w mlodym wieku raczej nie wystepuje ,ani nie sprawy neurologiczne jak SM czy uszkodzenie rdzenia,i jesli glukoza jest w normnie to chyba zostaje dysfunkcja hormonalna jąder. Inaczej hipogonadyzm męski pierwotny lub hipergonadotropowy lub jądrowy, spowodowany jest zaburzeniami pracy jąder i pracy komórek Leydiga i komórek Sertoliego,