![]() |
![]() |

malibox napisał(a):WITAM piszę bo mam problem, który może jest błachy, ale dla mnie dosyć poważny. Otóż mam dopiero 24 lata a już mam poważne problemy z pamięcią. Objawia się to poprzez nie pamiętanie rozmów przeprowadzonych z chłopakiem. Głupio mi jest jak on mówi do mnie że kilka dni temu już mnie informował o różnych rzeczach. Nie pamiętam z jakiego przedmiotu ma egzamin komisyjny, nie pamiętam wydażeń z jego życia chociaż mi już kilka razy o nich opowiadał. Czy to jest choroba czy mam coś zablokowane w mózgu? drugi problem dotyczy tego, że nie umiem okazywać uczuć. wszystko spływa po mnie jak woda. ja nie chcę tak żyć PROSZĘ O POMOC
apriliamoto napisał(a):Witam jestem tu novy mam ogromne problemy z pamięciom mam 32 lata szkołę średnią kończyłem na amfie parę lat paliłem hasz i marysie jeszcze lepiej jak było pomieszane z amfą brałem też lsd i teraz nawet zastanawiam się nad nazwą tego co jeszcze. ... jestem wrakiem mózgowym raz pamiętam bardzo dobrze a następnego dnia jak upośledzony w zakładzie którym obecnie pracuję nikt o niczym nie wie.