![]() |
![]() |

klaudia4 napisał(a):mam poważny problem, ale troszke inny niż te co czytałam. Od dłuższego czasu co kilka tygodni czy miesięcy (nie pamiętam dokładnej rozbierzności) mam takie chwilowe problemy. Polega to na tym, że dosłownie przez krótką chwile zapominam co robie, gdzie idę, z kim a właśnie w tym momencie słyszę co do mnie mówią odpowiadam. Potem dochodzi do mnie już świadomość co i jak, tylko że po takim czymś czuję się strasznie dziwnie. To jest nie do opisania, nie da się opisać tego uczucia. Spotkaliście się kiedyś z takimi sytuacjami, gdzie powinnam się zgłosić. Jestem bardzo młoda i to mnie niepokoi.

klaudia4 napisał(a):tak, jak tylko chcę się wybrać do ogólnego to mama tłumaczy to osłabieniem czy jakimiś niedotlenieniami. Od pory pisania mam to częściej i będe musiała wybrać się sama.

geometryk napisał(a):Witam! Mam podobne problemy z pamięcią. Wkrótce studia a ja zapominam jak dzwonie do kogoś o co miałem się zapytać... Mam problemy z koncentracją i pamięcią. Czytając książkę czytam wolno, żeby coś zrozumieć, ale i tak nie rozumiem treści :( Nie pamiętam nawet imion bohaterów. Nie palę, nie ćpam, nie pije alkoholu. Żyje w dość dużym stresie i częściowo już mam z tego depresję. Czy są może jakieś leki, które pomogą mi poprawie koncentracji, pamięci?

klaudia4 napisał(a):mam poważny problem, ale troszke inny niż te co czytałam. Od dłuższego czasu co kilka tygodni czy miesięcy (nie pamiętam dokładnej rozbierzności) mam takie chwilowe problemy. Polega to na tym, że dosłownie przez krótką chwile zapominam co robie, gdzie idę, z kim a właśnie w tym momencie słyszę co do mnie mówią odpowiadam. Potem dochodzi do mnie już świadomość co i jak, tylko że po takim czymś czuję się strasznie dziwnie. To jest nie do opisania, nie da się opisać tego uczucia. Spotkaliście się kiedyś z takimi sytuacjami, gdzie powinnam się zgłosić. Jestem bardzo młoda i to mnie niepokoi.