Witam,
dostrzegam u siebie w organiźmie kilka problemów, ale wizyta u urologa nic nie pomogła, więc postanowiłem napisać na forum. Zacznę od tego, że mam 25lat.
Często oddaję mocz, jak jest mi zimno w stopy, to mogę sikać co 20min. Zawsze przed spaniem, zaraz po, czasem wstaję w nocy. Zawsze przed seksem... i to najlepiej kilka razy, jeżeli "akcja przed" sie przeciąga... Bólu raczej nie czuję, najwyżej bardzo rzadko żyletki podczas załatwiania się, ale jest to ok raz na miesiąc i jednorazowo.
Mam również przedwczesny wytrysk... Wiązałbym to z problemami z oddawaniem moczu.
Odczuwam również systematyczne bóle kości krzyżowej, które widziałem w jakimś wątku były wiązane z podobnymi problemami.
Oglądając rożne programy, czytając głupie gazety, zastanawiam się czy nie mam jakiejś młodzieńczej prostaty. Znalazłem informację, że przedwczesny wytrysk może również byc jej skutkiem.
Proszę o pomoc, doradzenie leczenia. Tak jak pisałem, byłem u urologa, ale śmiał sie ze mnie, wyraźnie dając do zrozumienia, że jestem za młody na takie problemy i że wyolbrzymiam...