Witam do konca nie bylem przekonany ktory dzial powinienem wybrac ale zdecydowalem sie napisac wlasnie tutaj
Jestem mlodym mezczyzna , mam 20 lat i od pewnego czasu dosc specyficznie sie czuje. Mianowicie
Mam niesamowity problem z koncetracja , mam wrazenie jakbym byl ciagle pijany. Od tygodnia co noc przebudzam sie jakbym sie czegos bal i pozniej nie moge zasnac natomiast w dzien jestem niesamowicie zmeczony i senny. W dodatku potrafie sobie wbic do glowy rozne rzeczy , naczytam sie o jakis chorobach i pozniej meczy mnie to tygodniami do czasu az nie ubzduram sobie czegos nowego. Noca i rankiem pobolewa mnie glowa i dosc czesto sciska mnie w zoladku . Wydawac by sie moglo ze to wszystko na tle nerwowym ale tak sie sklada ze ostatnio wszystko uklada sie po mojej mysli i naprawde nie mam powodow do zmartwien
Chcialem dodac ze od miesiaca trenuje na silowni (nie mam pojecia czy to ma jakiekolwiek znaczenie ale stwierdzilem ze warto napisac) Krotko mwiac momentami czuje sie jak stukniety , czuje sie dziwnie w swoim ciele
Prosze o jakies porady, moze brak mi jakis witamin ? Z gory dziekuje i pozdrawiam