![]() |
![]() |

shabana napisał(a):Witam Was wszystkie serdecznie.
Mam do Was małe pytanko: ile kosztuje u Was w aptekach Meridia? Jak ja poszłam dzisiaj to zdębiałam, słyszałam wcześniej że od 50 do70 zł. Byłam dzisiaj w 3 aptekach i w jednej kosztowała 99zł a w drugiej 109 z groszami za op.30 szt meridii 10. Jedyne co to meridia15 za 60szt 125zł. A meridia 10 60szt 225zł.
Ja nie wiem czy te apteki w katowicach oszalały czy wszędzie tak jest. Odpiszcie bo jestem bardzo ciekawa :)
gunny napisał(a):shabana,
w mojej aptece płaciłam za 60tab. Meridii10 ok. 174zl.,
cena w hurtowni z tego co powiedziała mi moja farmaceutka to właśnie 174zł a reszta ceny zależy od narzutu apteki, ja dostałam po cenie hurtowni ale chyba tylko dlatego że korzystam tylko z tej apteki, a poza tym ten lek jest u nas na zamówienie, nie można dostać go od ręki, bo lekarze raczej rzadko go przypisują
Nikita40 napisał(a):Witam wszystkich,
Nie bylo mnie kilak tygodni na necie bo nie mialam zadnych dobrych wiadomosci.
biore 2 opakowanie Meridi i nic. W pierwszych 2 tyg. schudlam 3,5kg potem juz nic.
Ciagle jestem glodna, probuje nie jesc za duzo.Wlasciwie jem bardzo malo. Rano 1 buleczka o 12 2 kanapki ok. 16 kanapka i o 19 kawalek kurczaka lub ryby z jarzynami.
Jedyne co nie powinnam robic to pozwalam sobie na troche alkoholu. Nie wiem co robie zle.Moze ktos mi powie jak mam postepowac aby jeszcze stracic pare kilogramow.

Powrót do Diety, Dieta, Odchudzanie