Ja też ominęłabym Ikee - nie piszesz gdzie mieszkasz, są np sklepy pod nazwą " Świat dziecka". Wejdź na stronę swojego miasta a coś powinnaś znaleźć. Pozdrawiam.
Jest dużo sklepów oferujących meble do pokoju dziecięcego prócz Ikei. Postaraj się zaczernpnąć pomysły ze sklepów internetowych. Nawet na oklepanym allegro mozna znaleźć bardzo ładne zestawy. Ja dzisiaj byłam w Agacie i Black and white ale niczego super fajnego nie było ;)
Nie jestem zwolennikiem zakupów przez internet ale wiecie co : kupiłam ściankę w Agacie i dokupiłam do niej komodę przez własnie internet. Wszystko ten sam wzór i kolor. Scianka z Agaty ledwie zipie (ma niespełna rok) a komoda trzyma się niczym dąb :)))) Tak wiec udało mi się.... W Jysku? Kurcze ja mieszkam w Katowicach (czyli duże miasto) byłam tutaj chyba w każdym Jysku i nie widziałam niczego dla dzieci. Prócz jakiś dodatków dla tych starszych. Może w większych miastach macie te sklepy bardziej rozbudowane:))))
Mieszkam w Warszawie i szukam stylowych mebelków. Nie chce zwykłych prostych elementów. Czy któraś z Was jest stąd i urządzała tutaj pokój dla dziecka? Patrzyłam na allegro, niby coś znalazłam, ale tylko pojedyncze elementy, kompletnie ze sobą niewspółgrające.
Dużo ładnych zestawów jest w tym sklepie : http://www.mebledladziecka.pl/index.html?prod_name=szukaj+w+sklepie...&search=ok Nie przejrzałam strony dokładnie i być może jest to spraedaz wysyłkowa ale siedziba firmy zjaduje się w W-wie na ulicy Magellana. Być może istenieje możliwość poogladania mebli przed zakupem. Ja taką możliwośc miałam.
ja urządzałam pokój małego w sklepie Niebieskie Migdały. gorąco wszystkim polecam! meble są drewniane, solidnie wykonane i naprawdę, bardzo wytrzymałe. nie mogę tu wklejać linków, ale wbij w wyszukiwarkę, wyskoczy Ci na pierwszej pozycji.
hej, też polecam Niebieskie Migdały, świetna obsługa, ciekawe rozwiązania i przede wszystkim eko-mebelki, urządzałam tam pokój mojej córeczki i jestem zachwycona, mała też!
Czy mozecie cos wiecej powiedziec na temat Niebieskich Migdalow? Slyszalem, ze robia wystroje od A do Z a ja nie bardzo mam czas aby sie takimi rzeczmi zajmowac a chcialbym urzadzic corce pokoj na urodziny...? Mozecie mi cos podpowiedziec? Nie bardzo chcialbym kupowac meble w iternecie...