Temat w luźnych możesz załozyć ale nie powinien to być temat o niczym :) A ten dziwny House tu nam raczej pisac nie pozwoli :D No chyba, ze mnie zadziwi :))))
"Dziwny House" jakby nie pozwalał to już by dawno tematu nie było, bo w kasowaniu jestem najszybciejszy z najszybciejszych :))))
A tak poważanie, luźne tematy zawsze były na Commed i nie musiały być związane ze zdrowiem, do czasu kiedy paru paniom się w głowach poprzestawiało i admin został zmuszony do wprowadzenia zakazu pisania "nie na temat".
Pokażcie że można miło i kulturalnie dyskutować to na pewno tematu żadnego (z wyjątkiem tematów na s. wiadomo :))) nie wykasuje ani ja ani moderatorka Marta.
Tylko prośba aby nie dawać w takich wątkach punktów pomógł aby ich bez senus nie nabijać.
a ja na budowlankę idę to co nieco o urządzaniu też mogę sie wypoiewidzieć;)) ale bardziej o technicznym wykonaniu (malowanie, tapety)
ja akurat mieszkam we wspólnym pokoju z meżem i z synem, ale jakbym miała mu urządzić osobny pokój to kierowałabym się jego gustem. jak wróciłam z nim ze szpitala to z wielkim zainteresowaniem przyglądal się fototapecie u rodziców z lasem;) i zawsze jak go tam zanoszę to z upodobaniem ogląda tę fototapetę więc jeśli chodzi o ściany to żadne misie, żadne inne dziecięce motywy tylko wytapetowałabym mu pokój tym lasem....i kupiła jakąś kosmiczną lampę bo on lubi usypiać gapiąc się na lampę;) a łóżeczko mam tyrystyczne takie z materiału. lekkie, łatwe w czyszczeniu ma przewijak więc z małym mieszkaniu jest idealne i wqięcej mebli mu nie trzeba;) ja jestem dla niego najlepszym meblem;)
jak mam coś komuś doradzić to wybieraćw kolorach które się podobają maluszkowi i którym się przygląda dłużej niż chwilę. no i lepoiej nie meble (np. łóżeczka z baldachimem), które są zbiornikami kurzu.....
watek fajny......bo można i o remoncie (farby, tapety, panele i różne cuda ) i o meblach dziecięcych a ja uwielbiam takie tematy;))))
Ciesze się, że mój wątek zyskał taką popularność. I to fakt, można tu o wszystkim rozprawiać :)
Znalazłam na jednym z portali społecznościowych profil Niebieskich, a tam kupon uprawniający do 10% zniżki na zakupy w sklepie. Już go wydrukowałam i w tym tygodniu wybieram się W KOŃCU na Mokotowską :))