![]() |
![]() |
Zamów |

afrodyta15 napisał(a):o diecie 1000 kalori i niby wtedy sie chudnie ale to tylko ze slyszenia ,a ja nie odjelam 15% od tego a jak odejme i mi to co zostanie to tyle kalori mam zjadac dziennie zeby schudnac,to przeciez obliczalo mi wage obecna i kalorie jakie powinnam zjadac zeby zostac przy tej wadze a ja nie chce zostac przy tej wadze chce schudnac to ja juz niewiem czegos tu nie rozumniem

afrodyta15 napisał(a):Ja byc polak!!! jak by cie to interesowalo,ale nie zawsze mam czas patrzec, jak napisalam czy sa bledy czy nie ,myslalam ze to forum ludzi majacych troche wobrazni i nie zawsze jak niemoga cos przeczytac, to moga sie domyslec chociaz troche ,ale zaczynam zauwazac ze jak wiekszosc forum sa tacy co lubia sie czepiac a nie pomagac, jak niby wynika z ich zalozenia ,a po 5 przez 10 kto pyta nie bladzi wiec, komu sie niechce odpowiadac to niech nie odpowiada . Ja nie mam czasu, ani to nie jeste moja praca, zeby siedziec przed kompem i sprawdzac bledy ,jak co niektorzy no ale cuz. Nie wszyscy maja tak dobrze ,a wiec do sedna sprawy jak chcesz i masz taka ochote pomagac to pomagaj a nienabijaj sie, bo nawet jak bede chinczykiem to mam prawo jak inni pisac na tym forum jak wszyscy inni . A ty byc polak? to powinnienes byc bardziej wyrozumnialy dla swoich rodakow z zagranicy bo nie wszyscy mosza potrafic pisac pieknie po polsku i stylistyczninie ok!!!! tyle jak narazie ode mnie i ty byc polak co moge ci wytlumaczyc czego ty polak nie zrozumniales z mojego poprzedniego postu chetnie pomoge djfafa wlasnie do ciebie to pisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

afrodyta15 napisał(a):acha

afrodyta15 napisał(a):o co chodzi z tym pisaniem tego samego,przeciez nikt nikogo tutaj nie zmusza to jest dobra wola nas co piszemy

Powrót do Diety, Dieta, Odchudzanie