prosze o odpowiedz co moge zrobic aby zeszla opuchlizna gornej wargi powniewaz zostalem uderzony w twarz...rozciela sie wewnatrz o zeby i zsiniala mocno plus do tego opuchlizna .czy potrzebna jest konsultacja lekarza??? ...czy moge jakas masc kupic w aptece... prosze o szybka odpowiedz...z gory dziekuje.
dzieki za odpowiedz!! narazie robie oklady z rumianku nie wiem czy to cos pomoze ?!...pozniej kupie masc !jutro poniedzialek nie moge tak sie pokazac w firmie...:( pozdrawiam...
mam dokładnie ten sam problem od wczoraj(sobota) nic mi nie pomagają okłady ani lód a do tego nie mogę prawie nic jeść bo mnie boli. pomocy! kiedy zejdzie mi opuchlizna i się zagoi rana?! jutro idę do szkoły i trochę nie estetycznie wyglądam. błagam pomocy!!!
a rozcięcie? nie jest proste tylko pod ostrym kątem. w tamtym miejscu mam taki biały kolor. chce żeby mi się to dobrze zrosło i żebym nie miał w tamtym miejscu zgrubienia czy coś w tym stylu bo czytałem na innym forum, że może nie być tak samo jak przed rozcięciem.