w grudniu ostawilam regulon brany przez ro czasu po miesiacu w prawidlowym terminie wystapil okres.w tej chwili po uplywie 3 tyg od spodzxiewanego nastepnego okresu nie wystapil. robilam 2 testy ciazowe (po uplywie 2 i 3 tyg opoznienia) wypadly negatywnie.czy mam udac sie do lekarza czy nadal czekac? to normalne?
No mogłabyś skontaktować się z ginem. To już około 50dc? Nie czujesz żadnych dolegliwości związanych z nadchodzącym okresem? Objawów owulacji , zmiany śluzu nie zauwazyłaś?
wikam napisał(a):No mogłabyś skontaktować się z ginem. To już około 50dc? Nie czujesz żadnych dolegliwości związanych z nadchodzącym okresem? Objawów owulacji , zmiany śluzu nie zauwazyłaś?
nic kompletnie wszystko jak w polowie cyklu. dzis robilam 3ci test i rowniez negatywny.jakis tydzien temu pobolewal mnie brzuch jakbym miala juz dostac i nagle wszystko przeszlo. dodam ze w ostatnim czasu niechcacy( bez zadnych staran) schudlam ok 3-4 kg w ciagu miesiaca czy to moze miec jakis wplyw? a ogolnie czuje sie dobrze- zadnych annormalnych zjawisk.
Powiedz mi : Odstawiłaś regulon było krwawienie z odstawienia a potem po miesiącu normalny już okres tak?
No widać nalezysz do tych kobiet, które troszkę dłużej dochodzą do siebie po antykoncepcji homonalnej. Moze bóle podbrzusza w ubiegłym tygodniu były owulacją?
odstawilam regulon akurat przy przerwie 7dniowej wystapilo krwawienie pozniej juz go nie bralam.po miesiacu bo zazwyczaj mam okres co 29-30 dni wystapilo normalne krwawienie i trwalo 4 dni+1 dzien plamienia i krwawienie bylo normalne, i od tamtego czasu nic. bole byly identyczne jak przed okresem ((nie owulacja)tak jakbym miala w tej chwili dostac).dodam ze regulon bralam okolo roku a wczesniej leczniczo przez 2 lata diane35 i rok yasmin.
Ja po odstawieniu antykoncepcji schudłam, długo nie miałam okresu a ponadto przez pół roku brałam tabletki na nadciśnienie. Myślę, że warto skontaktować się z ginem, tylko uważaj na jakiego trafisz bo mi jedna gwiazda na moje stwierdzenie że nie mam okresu powiedziała: to trzeba wrócić do antykoncepcji!!