Szanowne Panie/Mamy !
szukałam informacji (aby nie zaśmiecać) o sprawach ciążowych, aczkolwiek nie znalazłam adekwatnego do mojego przypadku.
Staram się o dziecko juz od jakiegoś czasu, nie chce znowu zasmucać mojego narzeczonego, że znowu sie nie udało... :( dlatego tak ważna jest Państwa opinia.
Do stosunku doszło 2 dni przed dniem płodnym (zakladajac ze plemniki zyja 4 i wiecej dni). W dniu 7 od odbytego stosunku zrobiłam test ciążowy, niestety, ale znowu negatywny :( aczkolwiek mam wszystkie objawy ciążowe, mam brak apetytu albo wcinam ile tylko się da, nie palę już tyle papierosów jak kiedys, moje piersi są wrażliwe, szczególnie sutki, i dodatkowo pojawiły się białe grudki na sutkach, coś w stylu mleka (to u mnie zazwyczaj pojawiało sie przed miesiączką). Ciągle mam ochotę siusiu :), mam bole podbrzusza, odczuwam skurcze jajników i czasami zdarzają sie zawroty głowy.
Dodatkowo (zakladajac ze nie jestem w ciąży) mialabym dni płodne a sluz zawsze w te dni mialam przezroczysty, rozciągliwy na kilka centymetrów, aktualnie mój śluz jest biały/mlekowy odczuwam ze jest go duzo, ale nie przejawia się to na bieliznę, tylko minimalne ilości koloru mlekowego... Na badanie USG jest jeszcze o wiele za wcześnie... A najważniejsze jest to, że czuję, iż ktoś tam się zagnieździł....:)
Czy wy kiedykolwiek spotkalyście się z takimi objawiami? Test pokazuje iż nie jest Pani w ciąży a objawy są inne.
Zrobiłam test firmy Quick Vue, ktory wykrywa ciąże już po 6 dni od stosunku.
ps. temperatura ciala to 37 C.
Pozdrawiam serdecznie, i jesli post zaśmieca oddaję wszelkie działania Moderatorowi.
Alicja