![]() |
![]() |

pacjent500 napisał(a):Witam Jestem 3 Tydzień Po zabiegu Kriochururgi malzowiny dolnej nos czasami dalej sie przyblokuje oraz na zimnie troszke piecze w srodku Czy jescze sie goji?

pacjent500 napisał(a):ja tylko pytam bo lekarz Mieszka odemnie 400 km zabieg mialem robiony w prywatnej klinicje i lekarz zalecił stosowac wode morska ale ja sie boje czego kolwiek tam wlewac:) doradz di
a poco ma byc ta wizyta u laryngologa?

pacjent500 napisał(a):ale ogolnie czy woda morska dziala zle?:) bo odblokowuje nos a mi jest bron boze stosowac srodki obkurczajace sluzówke
ale pan panie Fafa jak sadzic Woda morska to dobre rozwiazanie na przytykania i obrzek?:)

djfafa napisał(a):pacjent500 napisał(a):ale ogolnie czy woda morska dziala zle?:) bo odblokowuje nos a mi jest bron boze stosowac srodki obkurczajace sluzówke
ale pan panie Fafa jak sadzic Woda morska to dobre rozwiazanie na przytykania i obrzek?:)
Woda morska nawilża śluzówkę nosa, są specjalne wody z mikroelementami np. miedzią które działają również przeciwbakteryjnie, woda morska usuwa alergeny itp.
To tylko woda a nie jakiś steryd donosowy itp.
pacjent500 napisał(a):To jak mi panowie radzicie
Dodac Sól Disemar jakos tak lekarz mi ja polecał czy czekac az samo sie zagoi
pacjent500 napisał(a):To jak mi panowie radzicie
Dodac Sól Disemar jakos tak lekarz mi ja polecał czy czekac az samo sie zagoi