Zarejestrowałam się na tym forum, bo chciałam Was o coś zapytać. 16 grudnia bez zabezpieczenia uprawiałam seks z chłopakiem. 27.12 zrobiłam test ciążowy, który wyszedł pozytywnie, ale następnego dnia dostałam okres. Dzień później zrobiłam drugi test, który również potwierdził ciążę, a wczoraj miesiączka się skończyła. Przebiegała inaczej niż zwykle, gdyż bezboleśnie i trwała 3 dni (zazwyczaj trwała 7-9 dni). Wczoraj zrobiłam jeszcze jeden test, który również wyszedł pozytywnie, a dzisiaj na dodatek troszkę mnie mdliło z rana (nic nie piłam, więc nie był to wynik sylwestrowej zabawy). Dodatkowo okres troszkę się przyspieszył, powinnam była dostać dzisiaj, ew. jutro, a 16.12 miałam dni płodne. Czy jest możliwe, żebym była w ciąży? I w jaki sposób mogę to potwierdzić najszybciej? Badaniami krwi i moczu? Bo chciałabym iść do ginekologa, ale to chyba około 4 tygodnia? I jakie jeszcze objawy mogłabym dostać w tak wczesnym okresie ciąży?
I teraz pytanie z innej beczki, mam 18 lat i rodzice kompletnie nie są przygotowani na moją ciążę.. Jak im to powiedzieć? Boję się bardzo ich reakcji...
Wiem, że się rozpisałam, ale nie miałam kogo zapytać, przepraszam!