Witam. 9 mies. temu urodzilam bliznieta droga cc w ostatnim dniu 35 tyg.ciazy. W ciazy przytylam 17 kg. przy czym 5 kg. w ostatnim tyg.ciazy z powodu wielowodzia u jednego z blizniat.Moj brzuch byl ogromny.Po porodzie zostal mi brzuch taki jaki mialam w 4 mies. ciazy i 3 kg. na plusie.Blizna po operacji ladnie i szybko sie zagoila i nawet dosc szybko wrocilam do sil.Jednak nie moge wykonywac niektorych cwiczen np.brzuszkow.Nic mnie nie boli ale po prostu miesnie w dolnej czesci brzuch nie dzialaja.Zapisalam sie na fitness zeby popracowac troszke nad sylwetka poniewaz znajomi zwracaja mi juz uwage ze wygladam dosc dziwacznie jakbym rzeczywiscie byla w 4 mies. ciazy. lecz nie jestem w stanie wykonac polowy cwiczen ktore zadaje nam instruktor z powodu niedzialajacych miesni podbrzusza.Czy mozliwe jest ze miesnie zostaly zle zszyte? Czy moze jest jakas inna przyczyna.Dodam ze przed ciaza bylam wysportowana i prowadzilam intensywny tryb zycia a brzuszki nigdy nie byly dla mnie problemem.Z gory dziekuje za odpowiedz.
Aneta-mama Mai i Kubusia,