Witam!!
od dlugiego czasu mam problemy ze soba ale nie bylam z tym jeszcze u specjalisty, od dawna nie czuje sie soba i nie poznaje sie w lustrze (w tym sensie ze nie czuje ze tak osoba w lustrze to ja). A do tego bez przerwy mecza mnie jakies mysli, i przewaznie powtarzaja sie te same co jakis czas, glownie strach przed smiercia, strach przed zwariowaniem, czasami boje sie samej siebie ze cos sobie zrobie zabije sie itp., i juz ktorys raz powtarza mi sie takie uczucie (mysl) ze nie wiem jakiej jestem plci, boje sie ze np. bede chciala ja zmienic, ja wiem ze to jest jakies chore, ale ja sie nawet tak czyje, mam uczucie ze to nie tylko przesladujaca mysl ale nie czuje sie kobieta teraz ta mysl przesladuje mnie juz od ponad tygodnia juz kiedys mialam takie samo uczucie, nie daje mi to spokoju, czuje sie jak wariatka, boje sie ze mam jakies zaburzenia osobowosci czy cos, jestem z moim mezem od ponad 4 lat... a teraz nie wiem kim jestem, nawet jak jestem przy nim... pomozcie mi, powiedzcie czy to tylko strach taka mysl czy ja faktycznie wariuje zmieniam sie i nie wiem co jeszcze....
prosze was o odpowiedz