![]() |
![]() |

ewa14567 napisał(a):Chcę zajść w ciążę. Staramy się z chłopakiem o dziecko ale nie udaje się....
Spuszcza się we mnie.... ale wciąż bez rezultatów.....
Czy może być skutkiem tym że za każdym razem po stosunku gdy tylko się we mnie spuści idę do łazienki i dokładnie się myję? Nawet od środka ??
Wkładam palec i myję wszystko.....
A może to jakaś oznaka bezpłodności??
Nie wyobrażam sobie życia bez dziecka..... i bardzo tego chcemy...

ivi26 napisał(a):ewa14567 napisał(a):Chcę zajść w ciążę. Staramy się z chłopakiem o dziecko ale nie udaje się....
Spuszcza się we mnie.... ale wciąż bez rezultatów.....
Czy może być skutkiem tym że za każdym razem po stosunku gdy tylko się we mnie spuści idę do łazienki i dokładnie się myję? Nawet od środka ??
Wkładam palec i myję wszystko.....
A może to jakaś oznaka bezpłodności??
Nie wyobrażam sobie życia bez dziecka..... i bardzo tego chcemy...
No to moze przestan sie myc od srodka moze poskutkuje.. mozna tez po stosunku potrzynac tylek wyzej zeby nasienie troche zostalo w srodku.. a potem po prostu zasnac i rano sie umyc.. podobno to pomaga.. Druga sprawa jak dlugo sie starasz.. czy staracie sie caly cykl czy tylko w dni plodne..?

ivi26 napisał(a):3 misiace to naprawde niewiele.. nie mysl ciagle o dziecku tylko przytulaj sie dla przyjemnsci a napewno sie uda.. A bylas u gina? ginekologicznie u Ciebie ok?

ivi26 napisał(a):Wiesz, isc do gina nie zaszkodzi, ale watpie ze po tak krotkim czasie staran gin zrobi badania hormonalne.. wiem po sobie.. a Ty starasz sie 3 miesiace, to naprawde niewiele..

wikam napisał(a):Jak chcesz kup testy owulacyjne. To da Ci pewnośc, że starasz sie w odpowiednim czasie.