Kiedy można po poronieniu starać się o maluszka?Poroniłam teraz w srodę będąc w 16tc,i to po częsci mogę podziękować lekarzowi za to że poroniłam.........psychicznie czuje sie bardzo źle,fizycznie jest troszke lepiej ale pojawiła mi się dziś laktacja......nie mogę z bólu dotknąc się piersi,a do ginekologa w najbliższym czasie nie jestem w stanie dostać..może macie jakieś sposoby?....wyczytałam gdzies ,że nie wolno ściągać pokarmu bo w ten sposób pobudzam je jeszcze bardziej....co robić?
Ściągać nie ale lekko wyciskać możesz spróbować to przyniesie chwilową ulgę. A jutro idz do lekarza nawet rodzinnego , powinien przepisać Ci leki na zasuszenie pokarmu.
samotnam.....nie zwlekaj !Tylko jedź na oddział nawet nie oglądaj się na lekarza.....tu liczy się czas......a z bólami i plamieniami nie ma żartów..wiem coś o tym.....sama przez to przeszłam nie dawno......skutkiem czego było poronienie...jeszcze z tego co piszesz to są silne bóle...to wydaje mi się,że to skurcze przepowiadające....trzymam mocno kciuki za Ciebie...daj znać co z Wami się dzieje:)