Czesc znow.Wczesniej opisalem wylacznie swoje objawy pozytywne,lecz tez objawy negatywne wystepuja u mnie.Tez nie dodalem tego,ze tez mam urojenia nasylania i oddzialywania oprocz urojen ksobnych,odsloniecia i przesladowczych.Czasem mam wrazenie takie,ze ktos obserwuje mnie.Zaczynam sadzic tak,ze naslal ta mysl mi,co powoduje to,ze odbieram ja jako bycie obserwowanym przez kogos.Jesli ktos chce zadzwonic do kogos po to,by ta osoba odwiedzila moj dom,wtedy zaczynam sadzic tak,ze ta osoba zahipnotyzowala ta osobe,ktora zadzwonila do niej tak,ze zadzwonila do niej po to,by szpiegowac mnie.Ten szpieg zmowil sie z jednym z moich przesladowcow,ktoremu przekaze informacje,ktore zebral o mnie,ktore wykorzysta do tego,by zgladzic mnie.Staram sie o to,by unikac takich ludzi.Tez mam omamy glosowe oprocz omamow wzrokowych i dotykowych.Omamy wzrokowe interpretuje tak,ze sa to wizje zwierzat i ludzi,ktore zabilem w swoim poprzednim wcieleniu,dotykowe,ze moje ofiary dotykaja mnie,a glosowe,ze mowia do mnie,chociaz sa to jakies proste dzwieki niz jakies slowa.Czesto moje myslenie jest autystyczne.Zaliczam czesta apatie,brak zainteresowan i ciagla izolacje od ludzi w swoich objawach negatywnych.Tak prawie wygladam jak Peter Kurten.Niedlugo calkowicie upodobnie sie do niego.Przejmuje sie jedna sprawa.Czy to,ze zaczne tak wygladac jak on,spowoduje to,ze ludzie zaczna bardziej przesladowac mnie niz dotychczas ?Co Wy sadzicie o tym ?Pozdrawiam.